Vegansk meny

Vegansk Catering

Stockholm

Är du och dina vänner Veganer så kan vi sympatisera med frustrationen att ha sådan avsaknad av alternativ när det kommer till gourmetmat och catering i Stockholm. Därför har vi tagit fram en helt underbar meny som förhåller sig helt och hållet till de veganska riktlinjerna. Vi stödjer ert val och den nytta ni gör för hälsa och natur, och därför tar vi alla möjliga åtgärder för att kunna leverera etisk och moralisk gourmetmat med vår Veganska Catering.

Inga animaliska ingredienser, tillsatser eller råvaror används i matlagningen och vi tar också hänsyn till de höga miljökraven vi ställer på oss själva genom att välja producenter lokalt i Stockholm. Alla våra ingredienser hittas i närområdet, ute i naturen eller hos ekologiska grossister.

Ta en titt på vårt veganska alternativ och bjud vännerna eller de anställda på ett nytt och spännande alternativ till kosten de idag är vana vid. Få upp ögonen för de otroliga smakupplevelser som vegansk catering kan erbjuda och sätt en guldkant på festen, konferensen eller kickoffen.

 


Boka din catering nu

 

Vegano Wraps

Vegano

Wraps & Sallader

Boka din catering nu

 

Vegano Trerättersmeny

Klassisk

Trerättersmeny


Boka trerätters middag nu

 

Veganska snittar

Veganska

Snittar


Boka catering nu

 

Veganism

Om

Veganism

Veganismen är, om än blivit populariserat i Sverige på senare år, en urgammal kosthållning som baserar sig på att avstå från alla typer av djurprodukter, och förkastar synen på djur som en kommoditet för oss människor. När det i översätt i praktiken så menar man på att en vegan inte bara avhåller sig från att äta djur och produkter som kommer från djuren, utan också avsäger sig andra produkter där djur är en del av processen.

Utöver kosten så handlar det alltså om vissa typer av kläder, produkter och tjänster där djur utnyttjas för människans gynning direkt eller indirekt. Produkter som testas på djur, cirkus och djurparker eller där djur används som arbetsboskap tar veganer i regel helt avstånd ifrån.

När det kommer till kosten och det veganska köket kan detta kännas som en riktig utmaning. Att helt ta bort kött, fisk och produkter direkt framtagna från djurriket såsom mjölk, ost, ägg, smör och tillsatser av animaliskt ursprung begränsar givetvis vilken typ av mat som kan ätas i dagens samhälle, där en mer västerländsk kost är standard.

Men tack vare att veganrörelsen har växt exponentiellt i Sverige sedan 90-talet har kosten och köket utvecklats avsevärt vilket ger oss veganer ett stort utbud av ingredienser och alternativ att välja på. Detta gör det enklare för oss att leverera högklassig vegansk catering med nya och spännande måltider och fräscha menyer.

Vi hoppas att med vår Veganska Catering kunna tillfredsställa de veganer som tidigare haft väldigt begränsade alternativ när det kommer till att äta gourmetmat och högklassig kost från riktiga kockar med många års erfarenhet, men också öppna upp ögonen för de nyfikna på köket och livsstilen som kanske vill prova något nytt till nästa event eller fest.

 

Boka catering nu

 

Call Now Button