Catering Täby

 

Vegetarisk & Veganskt

Catering

Catering Täby

Välkommen till VeganoCatering, vi levererar till hela Täby! Vi är en cateringfirma med flera års erfarenhet av att leverera högklassig och god catering från de veganska och vegetarianska köken till privatpersoner och företag i Stockholm. Vi har även vår egen festvåning i Gamla Stan som är Stockholms äldsta värdshus!

Vår filosofi är att med enkla och närproducerade råvaror och ingredienser, erfarna kockar och en djup kunskap om den veganska livsstilen, leverera god, innovativ och helt underbar mat till er och ert sällskap.

Det finns en stor mängd olika namn och beskrivningar för alla typer av dieter inom veganism och vegetarianism, men för enkelhetens skull har vi valt att lägga dem i endast de två facken. Vi vill välkomna både livslånga vegetarianer och veganer så som nyfikna nybörjare eller företaget med ett intresse inom djurrätt och miljö, därför håller vi det så enkelt som möjligt.

 

Se Hela Vegetariska Menyn Här                                                                                                             Se hela veganska menyn här

Exempel

Menyer

 

Klicka här för att boka din catering idag!

Boka catering nu

Om Vegano Catering Täby

 

Om

Veganocatering

VeganoCatering tillhör Primagruppen och samarbetar med Prima Catering och superpopulära Dolce Catering. Även om köken är helt separata så lånar vi erfarenhet, inspiration och kunskap mellan varandra vilket ger våra menyer och event en unik möjlighet att utvecklas. Vi ger dig som kund ett stort urval för framtida fester och konferenser, med säkerhet att du får ett lika gott resultat som senast.

Vi levererar Catering i hela Stockholm till både privatpersoner och företag, för den lilla festen eller till den stora konferensen. Vi kan även bistå med personal, servis, sommelier, bartender och barista för att förgylla kvällen ännu mer och låta er tänka på annat. Kontakta oss för mer information om detta här:

Kontakta oss

 

Call Now Button